Boek

Het leukste project allertijden...: samen met mijn zoon Aaron ben ik een boek aan het maken. We verzinnen, we tekenenen, we schrijven. Dat wil zeggen, het schrijfwerk doe ik, maar Aaron is een erg scherp meelezer. Als ik uitglijd, bv als ik te ingewikkeld begin te praten, of het wordt wat te pretentieus, dan zet hij me weer op het spoor. We hebben vooral veel plezier.

Het gaat over een jongen van Aaron's leeftijd (bijna 10), die er hetzelfde uitziet, met hetzelfde karakter. Eigenlijk is alleen de naam anders: Luuk. Zijn vader is wel heel anders dan die van Aaron. Hij is een wat warrige uitvinder. Doordat Luuk iets verkeerds doet met een uitvinding van zijn vader komt hij in zijn eigen tekening terecht. 

Daar maakt hij van alles mee. Hij maakt vrienden en komt achter een vreemd complot, rondom een nieuw merk water: Eau Yeah! En je raadt het al: samen met zijn vrienden lost Luuk het op. Het moet natuurlijk wel een spannend jongensboek zijn!

Met de eerste 5 hoofdstukken hebben we Jeroen Hoogerwerf van Levendig Uitgever enthousiast gekregen. Hij gaat het boek uitgeven, maar er was wel budget voor nodig. Via een crowdfundingsactie bij voordekunst.nl hebben we het benodigde bedrag (€5.000,00) bij elkaar gekregen! Zo geweldig hoe alle mensen uit ons netwerk (en die van Jeroen) ons helpen deze droom waar te maken. We hebben ineens 138 opdrachtgevers!

Aaron en ik hebben de klus erop zitten: tekst en beeld zijn klaar. We zijn er heel blij mee!
Ik ga het boek presenteren op 10 september tijdens mijn eerste Berlijnse Picknick op het Berlijnplein (Leidsche Rijn). Wees welkom!

Ik houd je op de hoogte via mijn blog (https://jochembosselaarblog.wordpress.com)

 

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.

Subscribe to RSS - Boek